Testimonials

“Emilie has created a portfolio of pictures for my consulting business. She has the ability to create a true image of who you are and what you want to convey. She does so in a very flexible, professional and humorous manner. I will hire her again for any new opportunity and I would recommend her to any of my business partners”

Peter Wijkstra

Project Manager, Rabobank

“Emilie is een topfotografe. Ze heeft een serie portretten gemaakt voor mijn website en social media. En daar ben ik heel erg blij mee. Het is haar talent je te laten ontspannen voor een fotosessie en tegelijkertijd prachtige foto’s te maken. Ze ziet heel scherp hoe ze je hele persoonlijkheid kan vastleggen in beelden. Zo zorgt ze ervoor dat de foto ‘meer dan een foto is.’ Zonder overdreven te poseren, laat ze je in haar foto’s zijn wie je bent en laat ze zien wie je bent. Ik zou haar zo weer inhuren als ik foto’s nodig heb. Warm aanbevolen”

Nicole Offenberg

Persoonlijk leiderschap | Ondernemerschap | Keuzes maken | Voor zelfstandig ondernemers & ervaren leiders met een missie

“Emilie heeft het talent om de soms wat geforceerde setting van het maken van een portret op een natuurlijke en spontane manier in te vullen. De foto’s die Emilie voor ons heeft gemaakt zijn daardoor ontspannen en vangen echt het moment. Van harte aanbevolen.”

Jelle van den Berg

Ambrero

“Waarom wij van het Advocatenblad graag met Emilie werken? Simpel: als geen ander begrijpt ze dat een goed artikel en een goede foto samen meer zijn dan de som der delen. Haar professionele en betrokken aanpak is in het hele traject – van briefing tot publicatie – terug te zien. Zo weten we altijd precies wat we kunnen verwachten. En mocht tijdens een shoot blijken dat zaken toch anders gaan dan gepland – minder tijd, slecht licht etc – aan improvisatietalent geen gebrek! We kunnen daarom iedereen samenwerken met Emilie van harte aanbevelen.”

Mr. Mark Maathuis

Redacteur , het Advocatenblad

“Emilie maakt zeer persoonlijke portretten waarin je kan zien dat ze goed contact maakt met de gefotografeerde. Naast zakelijke portretten waarin Emilie de hoofdpersoon op een mooie manier laat zien is zij ook in staat om iets intiems mee te geven in haar fotografie. Naast haar autonome werk is Emilie altijd goed beschikbaar voor toegepast opdrachtwerk dat zij heel zelfstandig oppakt en met ruime keuze volbrengt. Communicatie met Emilie is altijd prima, ze is goed bereikbaar en vraagt expliciet naar ontbrekende informatie waardoor de productie altijd helder verloopt.
Ze verdiept zich altijd in het onderwerp en dat zie je terug in de fotografie. Emilie heeft voor ons portretten gemaakt voor oa. PostNL, Beter Horen, ING, Ahold en Rotosmeets – zowel de directeur als een ‘gewoon’ mens krijgt ze mooi en eigenzinnig in beeld.”

Janet Deibert

Beeldproductie &-redactie, Mediapartners

“Emilie ziet dingen die een ander niet ziet. Zij weet haarfijn de essentie van mensen te grijpen en heeft oog voor het verhaal dat achter hen schuilgaat. Eigenlijk zou ik Emilie op wereldreis willen sturen om de wereld door haar ogen te kunnen zien. Zolang ik daarvoor het budget niet heb zal ik genoegen moeten nemen met de projecten waaraan wij samenwerken. Bepaald geen straf!”

Frits Philips

Head of business, The School of Life Amsterdam

“It has been my great pleasure to have worked with Emilie directly.
She stands head and shoulders over most, not only in demonstrated initiative and creativity, but also in her ability to liaise with our company brand.
As a photographer she has shown me she is extremely resourceful and utilizes every (time) effort in delivering us high quality pictures. In my experience Emilie is welcoming, enthusiastic and realistic in managing expectations. Hopefully our paths cross again!”

Cherien van Ampt

Business Development / Organisatie Adviseur

“Emilie is a gifted photographer. She also understands well what a photography-assignment requires and she has a superb sense of quality.”

Bianca Tan

documentairemaker en trainer

“Van te voren had ik niet gedacht dat een foto-sessie zo leuk zou zijn. Voor de camera staan is niet iets waar ik naar uitkeek.Maar Emilie zorgt ervoor dat het een leuke sessie wordt. Daarnaast denkt ze goed mee over de uitstraling die je als persoon en als bedrijf wilt en de manier waarop je geportreteerd wordt. Het zijn geen standaardportretten, maar portretten op locatie waarbij Emilie bijzondere aandacht besteed aan een mooie compositie.”

Sacha Kramer

Saach.nl

“Emilie heeft voor Zanders Magazine een aantal mooie foto’s gemaakt. Mooi belicht, altijd origineel. Het is erg prettig als een fotograaf goed meedenkt over de uiteindelijke vormgeving van je magazine en Emilie doet dat, waardoor je in een artikel bijvoorbeeld openingsbeeld hebt waar ruimte is voor een kop of inleiding. Maar het is niet alleen haar goede oog voor compositie, ook de manier waarop ze met de geportretteerden omgaat leidt tot betere fotografie: ze zijn snel op hun gemak gesteld, waardoor ze er natuurlijk en ‘echt’ op staan.”

Niels Christern

Zanders Magazine

“Emilie is een prettige fotograaf om mee te werken. Ze staat open voor ideeën en is kritisch naar zichzelf en het geen wat zij fotografeert.”

Gabriëlle van Vilsteren

Grafisch Ontwerper

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away.”
- Pablo Picasso