top of page

SOUL Creativity Training
Tijdens deze training bouw je aan een het vergroten van je zelfvertrouwen in jouw creativiteit.

Met verdiepende oefeningen onderzoek je waar je verlangen ligt en wat je tegenhoudt. Zo word je je meer bewust van wat er stokt en wat er stroomt. Met als resultaat dat je meer vrijheid gaat voelen.


Voor wie?

Iedereen is creatief. We beschikken over oneindig veel mogelijkheden om te creëren. Sommige mensen weten dat heel goed van zichzelf, anderen zijn het vergeten en willen het weer ervaren.


In een kleine groep werk je aan het vertragen, ontdekken en contact maken met alles wat je voelt, denkt en doet. Deze training staat in het teken van het wakker schudden van je zintuigen om zo meer vanuit je intuïtie aan het werk te gaan.


Over ons

Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Ruim 15 jaar coacht ze mensen om hun inspiratie te laten groeien. Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht.


Emilie heeft uit eigen ervaring geleerd hoe de verbinding tussen je intuïtie en creativiteit , je kan helpen om in lastige periodes weer richting te vinden in je leven. Naast haar persoonlijke kunstprojecten, begeleid zij als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie met veel plezier anderen in het vinden van hun creatieve stem en pad.


DATA TRAININGEN

SOUL Creativity Day - 27 september 2023 in Amsterdam: 10-17

Voorafgaand aan de SOUL Creativity Week bieden we ook een training van een dag waarin je kennis kunt maken met ons en onze training.


Deze dag staat in het teken van het loskomen van de afvinklijstjes -modus. Ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt en waar je energie aan wilt geven? Dit doe je door niet alleen vanuit je hoofd te leven maar meer verbinding te voelen met je zintuigen, lichaam en intuïtie.

Wanneer voel jij je geïnspireerd? Wat doe je als je je emotie de richting aangever laat zijn?

Wat ontdek je als je vertrouwt op wat er gaat komen, vertrouwt op wat zich ontvouwt?


Voor wie Deze dag is echt iets voor jou als je jouw creativiteit weer meer aandacht en ruimte wilt geven. En als je bereid bent wat dieper te kijken en te voelen zodat je krachtiger verder kan.

Een dag spelen zonder doel, inspirerende voorbeelden, 'ontvouwen', ontdekken, ruimte, lucht


Kosten EUR 75,- (excl BTW). Inclusief persoonlijke intake, voorbereidingsopdracht, lunch & koffie, thee en materiaal.

Aurélie en Emilie weten een veilig en open sfeer te creëren,. Ondanks dat het een vol programma is met oefeningen , visualisaties, filmpjes etc, voelt het niet zo. Ik wil niet teveel weggeven omdat het juist zo mooi is om je te laten verrassen, maar 1 ding kan ik je beloven en dat is dat het naast dat het echt een hele fijne dag is, dat je ook met inzichten naar huis gaat. (Donja)

Een creatieve-APK dag! Om je eigen intuïtieve kompas weer op scherp te krijgen. Hoe? Door in alle rust en met fijne, simpele oefeningen naar je werkelijke verlangen en behoeften te luisteren, zodat je weer met een vernieuwende en heldere blik verder kan. (Heleen)

SOUL Creativity Week: 5-10 juni 2024 in Frankrijk

5 dagen, 4 nachten


Met coach Aurélie Hudig- van Beuningen en chefkok Thijs Bierlaagh organiseer ik op de mooie inspirerende plek 'Rapy' in Le Bourdeix, Frankrijk, de tweede editie van de SOUL Creativity week.  

Tijdens deze week geef je jouw creativiteit een boost. Je maakt een stap naar meer innerlijke vrijheid. Even uit je hoofd en uit de hectiek. Zet je zintuigen aan in de indrukwekkende natuur van de Périgord Vert!.


Welke richting wil jij op? Wat is jouw droom, wat is jouw verlangen? Hoe zit jij in je energie en wat ontdek je als je vertrouwt op wat er gaat komen, vertrouwt op wat zich zal ontvouwen.

Onder onze begeleiding ga je in een kleine groep aan de slag. Met opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen onderzoek je vervolgens wat er tussen jou en je verlangen in staat om uiteindelijk meer creatieve vrijheid te voelen.


Naast voeding voor de ziel staat de SOUL creativity week in het teken van de kookkunsten van chef kok Thijs Bierlaagh . Met veel verse producten uit de streek, plezier en creativiteit, tovert hij elke dag iets lekkers op je bord!


“Deze training heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijke creativiteit; weer durven experimenteren zonder hoogdravend doel maar juist gericht op het voedende creatieve. In die staat komt het beste in mij naar boven!” – Isabella

Voor wie?

Deze week is echt iets voor jou als jij je creativiteit wilt vergroten, je bereid bent dieper te kijken en nieuwsgierig bent naar het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke creatieve proces en stem.


Wanneer?

Zondag 5 november – donderdag 9 november 2023:

5 dagen, 4 nachten.


Dagstructuur

Je start je dag hoe jij dat het liefst wilt. Er is een lekker ontbijtbuffet van Thijs en je kunt zwemmen, wandelen, er zijn yoga matjes en meditatie kussens.

10-12 uur krijg je persoonlijke coachingsopdrachten in de groep.

15-17 uur krijg je creatieve opdrachten (in de natuur) individueel.

De rode draad van de dag: vertragen, ontdekken, experimenteren en creëren.


Locatie en Verblijf

Je verblijft op het landgoed ‘Rapy’, een grote Middeleeuwse carré hoeve omgeven door bossen

middenin de Périgord Vert in het Parc Naturel Regional Perigord-Limousin.

Het dorpje ‘le Bourdeix’ ligt tussen Limoges en Angoulème.


Het huis heeft eenvoudige slaapkamers in verschillende delen van de hoeve en een grote leefkeuken en herenkamer die tevens gemeenschappelijke ruimtes zijn. Ook is er een zwembad.

Je kunt voor een één- of tweepersoonskamer kiezen.Eten & drinken

Chekfkok Thijs Bierlaagh zal de zintuigen extra prikkelen.

Met veel verse producten uit de streek, plezier en creativiteit, tovert hij elke dag iets lekkers op je bord!

Ontbijtbuffet, lunchboxen gemaakt door Thijs kun je eten waar je zelf wilt

& diner eten we gezamenlijk, inclusief wijn.

Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar.

“What can I say?! Zo heerlijk om de hele dag door zulke lekkere dingen voorgeschoteld te krijgen. Echt verrukkelijk.” – Mascha


Kosten

Een slaapkamer alleen: EUR 1.245,- (excl BTW en reis).

Een slaapkamer gedeeld: EUR 995,- (excl BTW en reis).

Inclusief persoonlijke intake en eindgesprek in Amsterdam, overnachtingen, eten & drinken en materiaal. Voor het verzekeren van je plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt.

“Het voelde alsof ik mijn ziel zacht voelde worden en de strijd achter me liet. Ik mag door met creatief zijn en kijken wat er komt in mijn leven. Minder actie, meer voelen- spiritueel binnen laten komen.” – Alexandra

Reis

Je kunt komen met de trein (Thalys/TGV) naar Angoulème, station het meest dichtbij. Daar word je opgehaald.


Vooraf

Wanneer je besluit je in te schrijven plannen we een (online) intakegesprek met je in.

Daarna begint de SOUL Creativity Week al in de trein en krijg je inspirerende opdrachten om je hoofd uit te zetten en je zintuigen aan. Let the journey begin!


Dit neem je mee terug

Na deze rijke, volle week neem je mee naar huis; Een nieuwe kijk op de natuur en het inzetten van je zintuigen, een nieuwe kijk op wat je nodig hebt om in de flow te komen, meer rust in je hoofd en lijf, meer vertrouwen in je gevoel, je intuïtie, en meer creatieve vrijheid.


Voel je een JA of heb je vragen? Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl of Emilie: 06-26950661 of echudig@gmail.com

Kommentare


bottom of page